CIRQUE@TAQUE is een gratis festival in Ekeren
Hof de Bist – Zat. 11 aug. 2018
20 JAAR FEEST
CIRQUE@TAQUE blaast deze zomer 20 kaarsjes uit. Voor deze belevenis voorzien we dit jaar een wervelende verrassingsshow, een bijna dubbel zo groot aanbod aan randanimatie, een groter podium en een hoogst spectaculaire line-up. U moet gewoon komen!
AFFICHE
Op dezelfde vertrouwde manier als elk jaar willen we met onze programmatie de kleintjes onder ons en ook de iets minder kleine mensen volledig laten genieten van de zomer, de zon en fantastische muziek.
Druk op de affiche of lees meer over onze line-up en alle artiesten hier.
affiche2018
RANDANIMATIE
Ook dit jaar wordt Hof de Bist tussen 12u en 20u weer omgetoverd in een waar KINDERPARADIJS. Met springkastelen, schminkers, tatoeëerders, balonnenclownen, vliegende fietsen 360°, een nieuwe VR-attractie, een photobooth, een Go-cart parcous, circusvoorstellingen en speciaal voor de 20e editie een prachtige ZWEEFMOLEN
ETEN & DRINKEN
Met zo’n 12 eetkramen op de festivalweide krijgt honger geen kans! Verwen uzelf met een heerlijk frietje, een rijkelijk gevulde hamburger, een heerlijk stuk pizza of een portie noedels. Ook ijsjes, snoepgoed, warme wafels en hot-dogs behoren tot het gamma. Van ‘den dorst’ zal u niet ontkomen op ons festival met pintjes aan slechts €2.5 en jolige cocktails voor €5!
12500

BEZOEKERS

20+

GRATIS ATTRACTIES

2

PODIA

20

JAAR CIRQUEAT

0

REGENDRUPPELS

12

EETKRAMEN