CIRQUE@TAQUE is een gratis festival in Ekeren
Hof de Bist – Zat. 10 aug. 2019
21e EDITIE
Cirque@Taque blies vorig jaar 20 kaarsjes, wat een feest was dat zeg. Opnieuw voorzien we dit jaar een groot aanbod van GRATIS randanimatie, een spectaculair podium en een knappe line-up. U moét gewoon komen!
AFFICHE 2019
Met veel trots stellen we u voor: de affiche!
Op dezelfde vertrouwde manier als elk jaar willen we met onze programmatie de kleintjes onder ons en ook de iets minder kleine mensen volledig laten genieten van de zomer, de zon en fantastische muziek. Wie kijkt er nu niet uit naar Cirque@Taque?
CIRQUEATTAQUE AFFICHE 2019 def
RANDANIMATIE
Ook dit jaar wordt Hof de Bist tussen 12u en 20u weer omgetoverd in een waar KINDERPARADIJS. Met springkastelen, schminkers, tatoeëerders, balonnenclownen, vliegende fietsen 360°, een nieuwe VR-attractie, een photobooth, een Go-cart parcous, circusvoorstellingen, opnieuw de indrukwekkende en magische zweefmolen en dit jaar ook een barbier die jouw baard knipt.
ETEN & DRINKEN
Met zo’n 12 eetkramen op de festivalweide krijgt honger geen kans! Verwen uzelf met een heerlijk frietje, een rijkelijk gevulde hamburger, een heerlijk stuk pizza of een portie noedels. Ook ijsjes, snoepgoed, warme wafels en hot-dogs behoren tot het gamma. Van ‘den dorst’ zal u niet ontkomen op ons festival met pintjes voor één bon en jolige cocktails voor slechts twee bonnen!
12500

BEZOEKERS

20+

GRATIS ATTRACTIES

2

PODIA

20

JAAR CIRQUEAT

0

REGENDRUPPELS

12

EETKRAMEN