HOOFDPODIUM
Onder de timetable staat extra informatie over elke artiest
HOOFD-
PODIUM
Onder de timetable staat extra informatie over elke artiest
TIMETABLE
HOOFDPODIUM
DISCO COLORO
12U45 – 13U40
tu me casses
14U30 – 15U15
Lapis Lazuli
16U00 – 16U45
Pavlove
17U45 – 18U45
Ertebrekers
19U40 – 20U55
Glints
21U40 – 22U40
Flashback Force
23U00 – 01U00
CIRQUEATTAQUE AFFICHE 2019 def
DISCO COLORO
12U45 – 13U40
Vorig jaar voor de eerste keer op ons podium en dit jaar zijn ze terug voor een spetterende en muzikale show. Dit knotsgekke trio, bestaande uit Charlotte Wellens, Joke Claessens en Lore Smits, zal elk kind doen dansen, lachen en zingen. Disco Coloro kan alle hulp gebruiken om mee te gaan op hun avontuur en alle kleuren van de regenboog te ontdekken. Bloe, Giel en Rojo verwachten alle jongsten om 12u om er samen een feest van te maken!
14_discocoloro
13_tumecasses
TU ME CASSES
14U30 – 15U15
Tu Me Casses is een stevig rockkwintet uit Kapellen, dat ondertussen al menig podium en trommelvlies aan flarden heeft gespeeld. Korte up-tempo garagerock wisselt af met langere nummers waarin de vier muzikanten de kans krijgen om zich uit te leven. Hun stijl inspireert zich op een mix van bands als The Doors, Radiohead en The Stooges, maar dan in een hedendaags jasje. Kijk uit voor springende zangers en vliegende krukken.
LAPIS LAZULI
16U00 – 16U45
Lapis Lazuli, een band uit Gent, bestaat uit leden van Pavlove, Vito en meer. Hun muziek doet al vlug denken aan artiesten als Tame Impala, Connan Mockasin en
George Michael. Directe beats die toch smooth aanvoelen gaan vlot samen met het geluid van warme synthesizers, gitaren en zachte vocals. Melancholie is dan ook vaak hun vast thema.
12_lapislazuli
11_pavlove
PAVLOVE
17U45 – 18U45
Pavlove, een indierock en psychedelische popband uit Gent. Dit vijftal rond half-Iraanse broer en zus Fabian & Reina Rasti betovert met speels contrasterende vocals, inventieve gitaarlijnen en energieke ritmes. Pavlove brengt een mix van dansbare indie en neopsychedelische melancholie. Hun nummer “Because of You” is te horen in de film ‘Charlie en Hannah gaan uit’ en hun single “Give Me All You’ve Got” was gedurende 12 weken te beluisteren op Radio 1.
ERTEBREKERS
19U40 – 20U55
Weet u nog waar u zich bevond toen “De Zji” van Ertebrekers voor het eerst de ether werd ingestuurd? Twee jaar later, in 2018, staken Flip Kowlier, Peter Lesage en Jeffrey Bearelle te koppen weer bij elkaar om hun muzikale ideeën weer uit te wisselen. Ze dronken koffie, namen een ijsje en gingen aan de slag. Het resultaat? Een volledig nieuwe plaat, “Crème”. Neem een lekker drankje en je kan rustig wegdromen op deze mellow muziek, die steeds doet denken aan een eeuwigdurende zomerse roadtrip.
1_ertebrekers
3_glints
GLINTS
21U40 – 22U40
Jan Maarschalk Lemmens a.k.a. de man achter Glints combineert steeds zijn poëtische woorden in combinatie met hiphop, etherische elektronica en pop. De woorden smelten in je oren dankzij een catchy Brits accent, direct geërfd van zijn Britse familie. De liefde voor de taal komt van een diepe connectie met het land en is een belangrijk deel van de identiteit van de Antwerpse zanger, samen met zijn liefde voor hiphop.
FLASHBACK FORCE
23U00 – 01U00
Het trio Wiebe Loccufier (The Subs, Starski&Tonic), Kristof Claes (Goldfox, Rave Our Souls) en Kim Mathijs (Ed&Kim, Pukkelpop, Studio Brussel) vormen samen FLASHBACK FORCE. Verzameld hebben ze meer dan 60 jaar ervaring en een gigantische bagage aan elektronische muziekgeschiedenis achter de decks. Classics & oldschool nummers voor de clubbers/festivalgangers van weleer én de generatie van nu. Ze zijn deze zomer helemaal terug van weggeweest en enkel één regel geldt: dansen is verplicht!
4_flashbackforce
12500

BEZOEKERS

20+

GRATIS ATTRACTIES

2

PODIA

20

JAAR CIRQUEAT

0

REGENDRUPPELS

12

EETKRAMEN